Om

Fashionkids.nu

Vi på fashionkids.nu älskar mode och framför allt barnmode. Vi är ett gäng föräldrar som vill att alla barn ska kunna ha möjlighet att bära funktionella, hållbara och snygga kläder som de även trivs med. Här blandar vi friskt mellan billigare mode till dyrare mode som passar alla smaker och alla plånbokar. Stilar och trender inom barnmode är numera även de lika vida och återkommande som det även är inom annat mode.

Förutom att du hittar allt du behöver veta om barnmode här hos oss så har vi även gjort en resa genom modets historia. Ända från 20-talet och framåt så kommer du även att kunna läsa mera om vad det var som var hett och häftigt inom modesvängen just där och då.

 

kids
Många barn blir idag tidigare medvetna om vad de tycker är snyggt och vad de trivs att klä sig i. Så var inte fallet tidigare när barnen sågs som vuxna i miniatyr och var tvungna att klä sig i det föräldrarna bestämde och det man hade råd med. Tiderna har som tur är här förändrats till det betydligt bättre. Idag så är barnens behov prioriterade på ett helt annat sätt, så även med fina barnkläder. Vi önskar dig trevlig läsning här hos oss på fashionkids.nu och hoppas att du och dina barn ska hitta massor av kläder och annat mode som ni också gillar.